یکی دیگر از غذاهای ایرانی که امروز تصمیم گرفتیم طرز تهیه آن را به شما آموزش دهیم طرز تهیه مجلس آش است. این غذای سنتی ایرانی در کشور ما بسیار پرطرفدار است و اغلب در مراسم مختلف استفاده می شود. حتی نصری این غذا را در سیزده روز مراسم بدر و کول پوشپاپا درست می کند.

طرز تهیه رشته نذری را یاد بگیرید

برای هدیه یک خط تبر

سوپ با رشته فرنگی یکی از غذاهای سالم و رژیمی است.

اگر می خواهید طرز تهیه رشته نذری را یاد بگیرید از دستور پختی که برای شما قرار داده ایم استفاده کنید. این دستور فوق العاده ساده و آسان است و به سرعت ترکیب می شود.

مواد لازم برای رشته پلو، مقدار لازم برای رشته پلو

4 عدد پیاز

آجیل 15 گرم

لوبیا 15 گرم

عدس 20 گرم

30 گرم اسفناج

تره فرنگی 35 گرم

گشنیز 30 گرم

نعنا 2.5 قاشق چایخوری

20 گرم سبزیجات

کد اشو 80 گرم

پنیر کوتیج 3 عدد

2 قاشق غذاخوری آرد

زردچوبه 2.5 قاشق غذاخوری

3 حبه سیر

25 گرم پروفیل

روغن به میزان لازم

فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

1: 15 گرم لوبیا، 15 گرم نخود و 20 گرم عدس آماده کنید.

2: عدس، نخود و لوبیا را خوب بشویید و به مدت 24 ساعت در آب خیس کنید.

3: بعد از 24 ساعت نخود، لوبیا و عدس را در یک کاسه متوسط ​​قرار دهید.

4: قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید.

5: قابلمه را روی اجاق بگذارید و صبر کنید تا حبوبات بپزند.

نکته: وقتی حبوبات پخته شد بعد از جوش آمدن آب، کمی کف تشکیل می شود، کف را با قاشق بردارید و ۱ ساعت صبر کنید تا حبوبات خوب بپزند.

6: 30 گرم گشنیز، 35 گرم پیاز سبز و 20 گرم شوید را بشویید.

7: 30 گرم اسفناج و 25 گرم جعفری را آماده کرده و بشویید.

8: سبزیجات را با چاقو برش دهید.

9: بعد از 1 ساعت سبزی آش را به قابلمه نخود و لوبیا و عدس اضافه کنید.

10: 30 دقیقه صبر کنید تا سبزیجات همراه با حبوبات پخته شوند.

۱۱: ۴ عدد پیاز را پوست بگیرید و بشویید.

ساعت 12:00 پیاز را خرد کنید.

13: یک تابه متوسط ​​آماده کنید.

14: در تابه روغن بریزید.

15: پیازهای خلال شده را در تابه بریزید و تفت دهید.

16: یک قابلمه کوچک دیگر آماده کنید.

17: 3 حبه سیر را پوست بگیرید و بشویید.

18: حبه های سیر را با چاقو خرد کنید.

19: داخل قابلمه روغن سرخ کردنی بریزید، صبر کنید تا روغن داغ شود.

20: سیر را در تابه بریزید و تفت دهید.

21: 1.5 قاشق غذاخوری زردچوبه را داخل تابه بریزید.

22: 2.5 قاشق ملاقه را داخل تابه بریزید.

23: 15 ثانیه صبر کنید سپس تابه را از روی حرارت بردارید. تا نعنا نسوزد

ساعت 24: 2 قاشق غذاخوری آرد را با کمی آب مخلوط کنید.

25: مخلوط آب و آرد سفید را در قابلمه رشته بریزید.

26: مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا آرد خوب در قابلمه حل شود.

27. نصف پیاز سرخ شده از قبل آماده شده و نیمی از نعنا را در قابلمه بریزید.

28: پس از مخلوط شدن خوب مواد، 80 گرم رب آشی را به تابه اضافه کنید.

29: مواد را مرتب با هم مخلوط کنید تا رشته آشی از سفت به نرم تبدیل شود.

30: یک قاشق غذاخوری زردچوبه به رشته ها اضافه کنید.

31: نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کنید.

32: پس از حدود 30 دقیقه خاکستر به غلظت کافی می رسد.

33: وقتی آبگوشت به حجم کافی رسید، قابلمه را با شعله گاز خارج می کنند.

34: پاستا را در چند کاسه شیشه ای بریزید.

35: سوپ را با کمی پنیر و نصف دیگر پیاز سرخ شده و نعنا را تزئین کنید.

مقاله کامل: https://bepazeem.com/recipes/طرز-تهیه-آش-رشته-ایرانی/